Zoeken naar zeer veel

Uw zoekactie voor zeer veel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tania 60 jaar Limburg - Heerlen
Wie maakt mij tot zeer vergaande slethoer?
Ook al zit ik in een relatie, ik wens echt te worden opgeleidt en gebruikt tot zeer vergaande kinky perverse hoerige travo sissy slethoer. Vrijwel geen taboes dus. Helaas kan ik niet ontvangen, dus jij, jullie wel? Zoek een vaste man, vrouw, koppel. Ik heb ook financiele middelen om kleding etc te kopen die ik dan bij jullie kan opslaan. Wie o wie spreekt dit aan? Aub ik verlang er echt zeer diep aan. Je mag me alles vragen. Lieve geile groetjes, tania  
10 dagen
Voetverwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme scheerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
sissysletje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
slank zeer ervaren sissysletje(1m82, 81kg, 51) is langs deze weg op zoek naar een nieuwe meester. deze sissy is volledig onthaard, nagenoeg taboeloos en verlangt ernaar behandeld te worden als slaaf, slet, hond en hoer. Wie neemt deze taak op zich en mag zich straks eigenaar noemen van de grootste sissyslet van het land?  

welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
10 dagen
Rijpere man 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft biman zoekt jonger maatje
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, liefst voor regelmatig en vast. Ben jij oraal onderdanig? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
10 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Vrouw gezocht met labia
Ik vind een vrouw die lange lippen heeft geil. Is zalig om aan te strelen en aan zuigen. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt. Ik kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
10 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaring met (soft)bdsm. Leeftijd (wel 18+), ras of uiterlijk zijn van weinig belang; je motivatie en zin voor het avontuur wel. Aandacht gaat vooral naar mindplay, bondage, .... Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Stuur me dan een mailtje; altijd antwoord. Cuckoldkoppels mogen zeker ook reageren.  
annie 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor Meester of Meesteres.
annie, cd-trav… sub, 53j. 176cm, 82kg, on ervaren, komt graag in contact met een Meester of Meesteres. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar het psychische aspect. Trefwoorden: mindplay, vrijheidsbelemmering, boeien, touw, inpakken met folie, training in onderdanigheid, discipline, houding, gedrag, regels, dresscode, etc. Ik sta voor veel open, er is veel bespreekbaar. Dit online gericht, bv. skype, etc. Daten doe ik normaal niet, maar is bespreekbaar bij goede klik. Ik heb een visuele handicap, ik ben zeer zwaar slechtziend en heb daardoor mijn beperkingen. Groetjes annie.  

Voor Meester of Meesteres.
10 dagen
Soul 23 jaar Limburg - HASSELT
Ballen martelen/ballbusting
Beste lezer Ik zoek iemand (het liefst een vrouw, of een jonge man/ leeftijdsgenoot) die het leuk vind om een jonge gast zijn ballen als lul te pijnigen. Het lijkt me een heerlijke ervaring. Antwoord zeker op dit zoekertje, ook zeker als je aanvullingen hebt of vragen. Wie ben ik; ik ben Soul, 23 jaar oud, een vrij knappe maar zeer verzorgde man.. ik ben ook nog student dus heb wel wat vrije tijd of toch ben ik vrij flexibel. Goed, ik hoop wat echte reacties te ontvangen! Groeten Soul  
10 dagen
Peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
wie geeft me een golden shower
Ik ben een verzorgde ,slanke man uit het Mechelse. Ik zoek verzorgde dames die me een golden shower willen geven. Wederzijds is mogelijk maar geen must. Ik heb een zeer ruime inloopdouche en kan vrij ontvangen overdag, mogelijk ook 's avonds. Mijn stats: 67,182,77,17, niet-roker  
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge twink bot zoekt (dom) daddy
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij vandaag of eventueel een andere dag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben een sletje, word graag gebruikt. Je pikt me op in Kontich en neemt me mee naar huis ofwel spreken we af in carotel Rumst Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Real. Discreet, geen paysate. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting  

Jonge twink bot zoekt (dom) daddy
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10